skip to Main Content

Инициатива “БЪДИ ЧАСТ ОТ ИГРАТА”

357359280_294766479586436_178043409268445787_n
СО – район “Връбница” и #МКБППМН продължават поредицата от инициативи като част от превантивната си работа за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
📍На 1 юли в с.Мрамор със спортен мини турнир даваме старт на инициативата “БЪДИ ЧАСТ ОТ ИГРАТА”, чиято цел е популяризиране на активния начин на живот и насърчаване на деца и родители да изграждат и развиват здравословни спортни навици, като прекарват повече време в спорт и игри заедно.
🏆 В рамките на спортния турнир отборите от ж.к. Връбница 1 и 2, ж.к. Обеля, с. Волуяк и с. Мрамор ще се състезават за приза „НАЙ-ДОБЪР ФУТБОЛЕН ОТБОР НА РАЙОН „ВРЪБНИЦА“ за 2023 година.
⚽️ Идеята на председателя на Местната комисия и кмет на района Младен Младенов е събитието да се превърне в ежегоден турнир и в него да участват любители на футбола от всички части на район “Връбница“.
♟️За по-малките са осигурени игри с големи фигури за „Шахмат“ и „Не се сърди човече!“, които имат за цел бъдат атракцион, популяризиращ масовия спорт.
ℹ️ Спортният празник ще се проведе на спортната площадка до 175. ОУ в с.Мрамор, начален час 10:30 ч.
Заповядайте!
Очакваме ви да спортуваме и да се забавляваме заедно!
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използва случая да благодари на родителите и ръководствата на училищата за доброто взаимодействие и ефективното партньорство в работата по превенция на противообществените прояви. 🙏
Back To Top