skip to Main Content

Продължение на проекта „Бъди част от играта“ в 146. ОУ „Патриарх Евтимий“, село Волуяк.

❗️ВАЖНО
Уважаеми съграждани,
Предвид лошото време и метеорологичната прогноза, обявеният за днес (16 септември, от 16:30 часа) футболен турнир в село Волуяк, се отлага за 24..09.2023 г., от 15:00 часа.
Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!
След успешното провеждане на футболния турнир в с. Мрамор, участниците си обещаха да се срещнат отново. Кметът на район “Връбница” и председател на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните #МКБППМН, Младен Младенов, с удоволствие прие инициативата, и ето, че втората футболна среща е факт.
Инициативата се организира от МКБППМН и е с цел превенция на рисковото поведение и опазване здравето на младите хора. Спортът калява, възпитава, дисциплинира. Носи здраве, оптимизъм и удовлетворение. Учи да печелиш честно и да губиш с достойнство, учи на живот.
Ще очакваме всички любители на най-популярната спортна игра в света, на 16 септември, в 16:30 часа, на футболното игрище в двора на 146. ОУ „Патриарх Евтимий“ в село Волуяк.
Футболният турнир е своеобразно продължение на проекта „Бъди част от играта“, последното събитие, от който ще се проведе на 24 септември в Северен парк.
#БъдиЧастОтИграта
Back To Top