skip to Main Content

Район „Връбница“ ще отбележи Цветница с голям празничен концерт „Цветна Връбница“

 

POSTER

Район „Връбница“ организира специален концерт по случай Цветница.

Това събитие ще бъде украсено с присъствието на значими гости, които ще направят празника още по-специален.

Сред официалните гости ще бъдат кметове на райони, кмета на Столичната община – Васил Терзиев, както и Негово Високопреосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп.

Програма:

Дата: 28.04.2024

Час:

11:00 – 14:00 часа – индивидуални певчески и ансамблови изпълнения от училищата и читалищата в района

14:00 – 16:00 часа – творчески работилници и игри

17:00 часа – аниматорско шоу с фокуси и балони с Коко и Мъри

18:00 – официално представяне/откриване и концерт с участието на Орлин Павлов и Софийски Духов Оркестър

Място: до сградата на Столична община – район „Връбница“

Празничния концерт ще бъде още по-специален с участието на известния български изпълнител Орлин Павлов и прочутия Софийски Духов Оркестър. Участието на Орлин Павлов ще внесе неповторимо вълшебство и емоция в нашия празничен ден. Неговите магически вокални изпълнения непременно ще разтърсят сърцата на публиката и ще създадат незабравими спомени. Също така, прочутият Софийски Духов Оркестър ще направи концерта още по-грандиозен с изящните си музикални аранжименти и изпълнения. Техните музикални дарби и виртуозност няма да оставят никого равнодушен. Обещаваме ви музикално пътуване, което ще остави незабравими впечатления за всички присъстващи.

Освен музикалните изживявания, нашият концерт ще предложи и богат програмен обмен. Ще имаме шатри, в които ще се провеждат шахматни турнири, предоставяйки възможност за интелектуално състезание и развлечение за всички любители на играта. Освен това, ще бъдат предоставени и творчески работилници, където младите и любознателни участници ще могат да се изразят и развият своите творчески способности.

Заповядайте да се насладим и на индивидуални изпълнения и творчески формации на деца от училищата и читалищата в район Връбница, които ще представят своите таланти и вълнуващи изпълнения.

На място ще бъде налична шатра на Градска Мобилност, където специалисти ще предоставят информация и ще обясняват за проектите за зелена София.

С нетърпение очакваме да споделим тази радостна обстановка с Вас!

Back To Top