skip to Main Content

Планирано спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 22 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с пресвързване на уличен водопровод по ул. „Стоил Дудов“, ж.к. „Връбница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

бул. „Ломско шосе“, ул. „Асен Трайков“, ул. „Златен клас“, ул. „Петър Михайлов“, ул. „Острова“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – ТУК.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Петър Михайлов“ на кръстовището с ул. „Костадин Хранов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД
Благодарим Ви, Район Връбница за Вашия абонамент за получаване на известия за спиране на водата от „Софийска вода“ АД.

Ако желаете да прекратите или промените абонамента си, може да направите това оттук: https://www.sofiyskavoda.bg/uslugi/imeyl-izvestie-pri-spirane-na-vodata?email=info%40vrabnitsa.bg

Back To Top